Theater

Hengelo Heroes; vrede en vrijheid

Terug naar overzicht
Datum wo 13 mrt. Locatie ROC van Twente

Hengelo Heroes; vrede en vrijheid

Het succesvolle verhaal van Hengelo Heroes 1943 in de Gieterij van het ROC van Twente krijgt op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 maart 2024 een vervolg!

HENGELO HEROES, vrede en vrijheid is het verhaal over het ontstaan van Europa vanaf de Hengelose April-Mei staking in 1943 doorgetrokken naar het Berlijn van 1953, en Poznań en Budapest in 1956 waar Heroes het regime bevochten voor burgerrechten en democratie.

M.m.v. Kimmy Reef (muzikale leiding en saxofoon), Karin van der Tuin (dirigent, Heroes-koor), Piet Kommers (viool), Rob Koppenberg (accordeon). Anne Huibers (zang), Sandra Fluttert (zang), Koninklijk Hengelo's Mannenkoor, vocaal vrouwenensemble Miscellaneous, Koorschool Lambertus, Nathania Bernadez Guzman (dans) en de ROC Twente opleidingen Mediavormgever, Mediaredactiemedewerker, Podiumacademie (opleiding acteur en muzikant) en Mode.

HENGELO HEROES, vrede en vrijheid is een productie van Stichting Bernhards Ontmoeting.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.