Kunst & Cultuur, Muziek, Theater

Hengelo Leest en Schouwburg Hengelo presenteren - Cultuurpodium Hengelo (31 jan. afgelast)

Terug naar overzicht
Datum zo 27 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Zondag 15.00 - 17.00 uur

Hengelo Leest en Schouwburg Hengelo presenteren - Cultuurpodium Hengelo

Het kabinet heeft bekend gemaakt dat de huidige lockdown, die in ieder geval zou duren tot en met 19 januari, is verlengd tot en met dinsdag 9 februari. Alle voorstellingen, concerten en filmvertoningen in deze periode zullen worden verplaatst of geannuleerd.

Cultuurpodium Hengelo is een maandelijks evenement dat wordt georganiseerd door Schouwburg Hengelo en stichting Hengelo Leest.

Elke laatste zondagmiddag van de maand (van september t/m april) is er in de schouwburg een afwisselend programma met gasten uit de literatuur, beeldende kunst, muziek en podiumkunst.

Schrijvers, dichters en kunstenaars worden geïnterviewd en delen hun werk met het publiek. Ook is er iedere editie een muzikaal optreden van een artiest.

Locatie

Cultuurpodium Hengelo begint op de laatste zondag van de maand om 15 uur en vindt plaats in de Wolvecampfoyer van Schouwburg Hengelo of in theatercafé The Green Room.

Reserveren

Entree is gratis. Vanwege de coronamaatregelen dien je wel te reserveren. Als je via de site kaarten bestelt ontvang je gratis e-tickets.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico