Datum zo 15 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Na het succes van Stork 150 jaar - De PROMS presenteert de Federatie Amateur-kunst Hengelo nu HENGELO PROMS23. De samenwerkende koepels van Hengelose amateurverenigingen voor muziek, zang, podium- en beeldende kunsten, verenigd in de Federatie Amateurkunst Hengelo, staan garant voor twee sfeervolle, feestelijke PROMS-concerten met prachtige muziek en zang om het nieuwe jaar in te luiden. Klassiek, jazz, pop en evergreen ontmoeten elkaar met als thema: ‘Van donker naar licht’.

Met onder meer: muziekvereniging Armonia, het Twents Jeugd Harmonieorkest, POP enzo, het Koninklijk Hengelo’s Mannenkoor, sopraan Claudia Patacca en bariton Jeroen Sanders. Tevens is de veelzijdige jazz-trompettist Anne-Marie ten Heggeler van de partij. Dit Hengelose talent is o.a. verbonden aan de Dutch Concert Big Band en het JazzArt Orchestra. Daarnaast levert stadsdichter Wouter Munsterman een verrassende bijdrage. Het totale programma staat onder regie van Carole van Ruitenbeek.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.