Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Henk Poort en de Helden (verplaatst)

Terug naar overzicht
Datum wo 26 mei Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HP Hengelo

Openingstijden:

Woensdag 20.00 - 22.00 uur

Henk Poort en de Helden (verplaatst)

Deze voorstelling is verplaatst naar 30 september 2021. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Na het succes van zijn vorige voorstelling 'Ik ben mijn lied', waarin Henk Poort zich bewees als rasverteller, rees de vraag naar nieuwe verhalen en nieuwe songs. In Henk Poort en de Helden ontmoeten we zijn voorbeelden en inspiratiebronnen. Dat zijn de helden van het Jordaanlied (Willy en Johnny), de helden van de opera (er klinkt zelfs een beroemd duet!) en de helden uit zijn persoonlijk leven (ver weg en heel dichtbij). Tot zijn verbazing blijkt Henk ook voor anderen een ‘held’… Maar wil hij dat wel? Welke verantwoordelijkheid brengt dat met zich mee?

In Henk Poort en de Helden klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. Samen vormen ze een sterk persoonlijk verhaal.

De Beste Zangers

Henk Poort hoort bij De Beste Zangers van Nederland. Althans, dat vindt de AVROTROS, die hem uitnodigde deel te nemen aan het gelijknamige tv-programma. Bij De Beste Zangers zingen de artiesten songs buiten hun geijkte repertoire. Henk werd daarom gevraagd te bedenken wie zijn muzikale helden zijn. En dat gaf hem de inspiratie voor deze nieuwe theatersolo.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€23,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.