Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

HERBARIUM, tuinconcert - ode aan de plant

Terug naar overzicht
Datum wo 01 sep. Locatie Pluktuin Het Plukreef
Twekkelerweg 350
7554 SE Hengelo

Openingstijden:

Woensdag 19.30 - 21.30 uur

HERBARIUM, tuinconcert - ode aan de plant

Het Linnaeus Trio speelt een bijzonder concert in Hengelo. Deze avond is de bloemrijke tuin van Het Plukreef het tuintheater. HERBARIUM is een buitenconcert speciaal ontworpen voor de tijd na de lockdown, een muzikale ode aan de plant.

In een bonte verzameling van muziekstukken (van klassiek tot nieuw gecomponeerd) gaat ieder lied over een bloem of plant. Duurzaam tuinontwerper Marijn van Klingeren vertelt over zowel de tuin waarin het concert gegeven wordt, als over de muzikale flora die voorbij komt.

Beleef hét concert over, en omgeven door, bloemen en planten in de prachtige tuin in Hengelo.

Kaartverkoop en meer info

Wil je er bij zijn? Koop dan een ticket via deze link. Voor meer info kan je de website bekijken: https://www.linnaeustrio.nl En als je benieuwd bent naar een voorproefje kan je de radio 4- uitzending terug kijken waar ze op 30 april j.l. te gast waren:

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€20,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.