Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Herman Brood Tribute

Terug naar overzicht
Datum zo 13 sep. Locatie Buitenplaats de Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

Openingstijden:

Zondag 14.30 - 17.00 uur

Herman Brood Tribute

Zondag 13 september is Huize Ria een van de bands die tijdens de Livestream-sessies van cultuurpodium de Houtmaat in Hengelo zal optreden. Het is een bijzonder optreden waar zowel publiek aanwezig is, maar dat ook via een livestream te volgen is.

Huize Ria

Huize Ria brengt een ode aan Herman Brood. De ietwat bijzondere naam dankt de band aan het gelijknamige etablissement in Amsterdam waar Brood vaste gast was.

De acht koppige formatie timmert behoorlijk aan de weg, maar zag door de Corona-crisis haar agenda, net zoals vele andere bands leegstromen. Zo langzamerhand beginnen de boekingen weer een beetje op gang te komen en de muzikanten zijn dan ook weer blij dat ze weer kunnen optreden. Zanger Marcel Snellenburg hierover: “de coronaperiode had als voordeel dat we veel nieuwe nummers hebben kunnen instuderen. We onderscheiden ons met een complete bezetting met fantastische muzikanten waardoor we in principe het complete oeuvre van Brood kunnen brengen. Opvallend is dat we op veel plekken worden gevraagd nog eens terug te komen“.

De band heeft zichzelf als missie gesteld met het publiek de ultieme trip door de muzikale erfenis van Neerlands grootste Rock 'n Roll artiest te maken. Natuurlijk speelt het de grote hits. Maar er is zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook onze zangeressen laten van zich horen. Kortom het beloofd weer een sfeervolle middag te worden bij de Houtmaat, niet in de laatste plaats omdat gelegen aan een meertje het een bijzonder mooie locatie is.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€5,00 incl. één consumptie

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.