Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Herman Brood Tribute in de Cactus

Terug naar overzicht
Datum vr 22 okt. Locatie Café de Cactus
Pastoriestraat 37
7551 DJ Hengelo

Herman Brood Tribute in de Cactus

Vrijdag 22 oktober staat de Herman Brood Tribute band Huize Ria op het podium van Muziekcafé de Cactus in Hengelo. Het betref een optreden dat vanwege COVID al een paar keer is uitgesteld. Juni 2019 deed Huize Ria haar try-out in de Cactus en dat smaakte toen al naar meer. Nu keert Huize Ria met een bak ervaring en een spetterend avondvullend programma terug.

Het concert is onderdeel van de “You can’t beat me” tour van de Herman Brood Tributeband Huize Ria. Uiteraard naar een songtitel van een nummer Herman Brood, maar ook met een knipoog naar de hele COVID periode die achter ons ligt. “Je krijgt deze band er niet zo maar onder”.

Huize Ria

De acht Twentse muzikanten laten zich inspireren door de muziek van Herman Brood. Volgens uitbater Bert van Wieren van Muziekpodium Engelstede in Groningen is dit momenteel “de beste Herman Brood Tribute band van Nederland”.

De bijzondere bandnaam, Huize Ria, verwijst naar Ria’s Men’s club in Amsterdam. Hier was Herman Brood een regelmatige gast. Door twee achtergrondzangeressen met de naam Ria werd de band al snel tot Huize Ria gedoopt. Tijdens de start van de “You can’t beat me” tour zijn twee nieuwe zangeressen geïntroduceerd. Met hen trekt de band de komende maanden naar alle uithoeken van het land. Want de agenda van de band vult zich elke week meer.

De band brengt het geluid van Herman Brood weer tot leven; karakteristiek, energiek en dynamisch. Alle bekende hits komen voorbij, maar er is veel meer. Van stevige rock, blues, funk, reggae tot melodieuze ballads. Elke keer is het publiek verbaasd over de verscheidenheid in het repertoire dat Herman Brood door de jaren heen heeft opgebouwd.

De band heeft zichzelf als missie gesteld met het publiek de ultieme trip door de muzikale erfenis van Neerlands grootste Rock 'n Roll artiest te maken. Natuurlijk speelt het de grote hits, maar er is zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook de zangeressen laten van zich horen.

Vanaf 16.00 uur is de Cactus geopend en om 20.30 uur is het showtime. Meer info zie www.decactus.nl

________________________________________

Fotograaf: Dominique Foto’s

Eigenaar foto: Huize Ria

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€6,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.