Herman van Veen: De voorstelling

Terug naar overzicht
Datum do 15 jun. t/m vr 16 jun. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Openingstijden:

Donderdag 15 juni 20:00 uur
Vrijdag 16 juni 20:00 uur

Herman van Veen: De voorstelling

Ook al ben ik van gisteren, begrijp nog steeds wat ik bedoel, zing het honderd uit, speel altijd wel viool, dans wat ik dansen kan - ook al krijgt de tijd er vat op. Vertel over wat hetzelfde en hoe het vroeger anders werd. Het nieuwe gaat er nooit vanaf. Dus ik ga weer naar Hengelo met Kees Dijkstra en zijn contrabas, met Jannemien Cnossen en haar violen met Edith Leerkes met haar bos gitaren. Zo komt alles goed. Speel, dans, zing door tot pierlala ons leven redt. Vrolijke groet,Herman van Veen

‘Stoppen met werken zou in mijn geval bijzonder ongezond zijn’ | Herman van Veen in De Volkskrant, 5 mei 2022. Herman van Veen (1945) groeide op in Utrecht waar hij ook het conservatorium bezocht. In 1965 maakte hij zijn theaterdebuut met het soloprogramma Harlekijn (Niemands knecht, niemands baas). Sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond. Van zijn hand verschenen tot op de dag van vandaag meer dan honderdtachtig cd’s, een tachtigtal boeken en zo’n vijfhonderd schilderijen. Voor zowel zijn artistiek werk als zijn inzet voor projecten ten behoeve van vrede, veiligheid en verbondenheid is hij talloze malen onderscheiden in binnen- en buitenland. Herman is vader van vier kinderen en stiefvader van de weeseend Alfred Jodocus Kwak en grootvader van drie kleinkinderen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 35,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.