Kinderen

Het avontuur van Pieter Konijn (2+)

Terug naar overzicht
Datum zo 09 okt. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Het avontuur van Pieter Konijn (2+)

In Het avontuur van Pieter Konijn raakt Pieter verstrikt in de moestuin van meneer Verhoef!Gelukkig wordt hij gered door zijn neefje Benjamin en krijgt Pieter hulp van een lief roodborstje.Een grappige, spannende en interactieve voorstelling met poppen van 60 minuten voor jong en oud. Joris van Veldhoven (Dolfje Weerwolfje, Foeksia de Miniheks, De Sprookjessprokkelaar) is verantwoordelijk voor het prachtige decor.

"Lieve Noël" schreef Beatrix Potter in september 1893 aan het zieke zoontje van haar voormalige gouvernante, "ik weet niet wat ik moet schrijven, daarom zal ik je een verhaaltje vertellen over vier konijntjes. Ze heten: Flopsy, Mopsy, Cattontail en Peter." Sindsdien hebben generaties kinderen en volwassenen met opwinding en ontroering genoten van de verhaaltjes van Beatrix Potter. Het ondeugende konijn met zijn vrolijke konijnstreken bezoekt 9 oktober Schouwburg Hengelo!

Voorstelling

Ook om 16 uur een voorstelling.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 14,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.