Datum do 20 apr. Locatie Stadhuis
Burg. Van Dussenplein 1
7551 EB Hengelo

Het Groot Hengeloos Dictee

De tweede editie van Het Groot Hengeloos Dictee in de raadzaal van het gemeentehuis. Kunstenaar en schrijver Pier van Dijk schreef een mooie tekst waarin zowel ruimte is voor ons eeuwige oorlog voeren als een kunstschilder en het edelhert.

Meedoen

Op 20 april 2023 vindt vanaf 19.30 uur in diezelfde raadzaal de tweede editie van Het Groot Hengeloos Dictee plaats, met een tekst van kunstenaar Pier van Dijk. Vanaf maandag 3 april kan elke Hengeloër zich vrij inschrijven.

De tekst wordt voorgelezen door Van Dijk zelf, die onlangs aan 1Twente liet weten: “Mijn werk roept vaak vragen op en dat levert dan weer gedoe op. Wat het dictee betreft, kun je er echter wel vanuit gaan dat het een verrassende tekst wordt.” Je kunt daar zelf als eerste achter komen door mee te doen. Dus mail vandaag nog je naam en telefoonnummer naar info@hengeloleest.nl. Ook horen we graag wat je zoal deed en doet in of om Hengelo. Er zijn in totaal 48 plekken beschikbaar.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.