Kinderen

Het Groot Hengeloos Kinderboekenfestival 2022

Terug naar overzicht
Datum zo 09 okt. Locatie Bibliotheek Hengelo (stad)
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Het Groot Hengeloos Kinderboekenfestival 2022

Kom naar het Kinderboekenfestival, vol boeken, schrijvers, theater, film, muziek, workshops én meer! Voor kinderen van 4 tot 12 jaar en gratis te bezoeken. Dresscode: Gi-ga-groen!

Aftrap Kinderboekenfestival

Om 13:30 is de aftrap van het Kinderboekenfestival door de band Oyfolks in de Bibliotheek. Gelijk daarna is er op het podium een optreden van beroemde kinderboekenschrijver Tjibbe Veldkamp, gevolgd door de Hengelose kinderboekenschrijver Rick Meijer.

Nog meer activiteiten

Daarnaast kun je meedoen aan heel veel andere leuke activiteiten: leer uilenballen ontleden*, speel de hoofdrol voor een Greenscreen, bezoek de roofvogelshow, laat je schminken, of kom een film kijken. Bijna te veel om op te noemen!

(* Voor de uilenballenworkshop is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar, je kunt je ter plaatse aanmelden voor de workshop)

Programma


Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.