Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Het Hengelicht

Terug naar overzicht
Datum do 31 dec. Locatie Vanuit huis

Hengelicht

Oudjaarsavond is dit jaar niet zoals we gewend zijn. We blijven thuis en houden afstand. Toch zal er een warme gloed over Hengelo stralen tijdens Oud & Nieuw: Het Hengelicht dat vanuit ieder huis goed te zien zal zijn.

Hengeloër en designer/art director Ton Nieuwenhuis en lichtkunstenaar Martin Ciesluk bedachten dit mooie initiatief: ‘Wij willen een signaal afgeven van verbroedering tijdens oudejaarsavond. Iets moois, een hart onder de riem, een statement dat het lastig is om ons eronder te krijgen.'

Uniek

Het Hengelicht verlicht het luchtruim boven Hengelo op een unieke wijze. Vanuit elke wijk en straat kun je dit de avond en nacht goed zien. De beste zitplaats is dus gewoon vanuit elke woonkamer, tuin of balkon!

Veel ondernemers en particulieren dragen bij aan het Hengelicht. Al deze positieve energie maakt dat het Hengelicht nog meer warmte en kracht uitstraalt. Het biedt letterlijk en figuurlijk een lichtpunt in deze bijzondere tijd. Laten we er met ons allen een jaarwisseling van maken om nooit te vergeten. Waarbij we samen kunnen genieten, juist door thuis te blijven!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.