Datum za 07 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Het Kado (6+)

We zien Estel en Vladi, zus en broer. Ze wachten op HET kado. Wat het kado is, weten ze niet, maar ze weten ZEKER dat ze het willen hebben. Dus ze wachten... Maar hoe doe je dat nou, wachten? En kan het niet wat sneller?Het Kado door Als Het Ware is een spannende toneeltrip waar broer en zus elkaar naar hartenlust tarten en verrassen. Er wordt gespeeld met verwachtingen en getoverd met de tijd. Vrij geïnspireerd op de klassieker Wachten op Godot (1952) van Beckett is deze voorstelling een ode aan het wachten en geschikt voor een ongeduldig publiek vanaf 6 jaar.

Het Kado – als het ware is een spannende toneeltrip met fysiek spel in een inventief decor. Dit is de eerste voorstelling van het nieuwe theatergezelschap Als Het Ware van theatermakers Marianne Kuijper en Job Raaijmakers. Om het jaar produceren zij een eigenzinnige familievoorstelling waarin gespeeld wordt met de waarheid (als het ware). Pakkend jeugdtheater over relevante onderwerpen op toegankelijk legoniveau; broccoli die smaakt als een gebakje of Kafka in de speeltuin (als het ware).

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 8,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.