Het vuur in mij: Bas Timmer over Sheltersuit Foundation

Terug naar overzicht
Datum do 23 mrt. Locatie Bibliotheek Hengelo
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo

Het vuur in mij: Bas Timmer over Sheltersuit Foundation

Omdat iedereen warmte, bescherming en waardigheid verdient. Eén van de boeiende sprekers in de serie Het vuur in mij, is de Enschedese modeontwerper Bas Timmer. Een bijzonder nuchtere Tukker met een bijzonder inspirerend verhaal. Hij maakte het unieke design van de Sheltersuit voor daklozen. De hoge kwaliteit van de materialen, zorgt ervoor dat iedereen die de Sheltersuit draagt beschermd is tegen extreme weersomstandigheden. Het bestuur van Bernhards Ontmoeting is ongelofelijk trots dat Bas Timmer het prachtige verhaal van Sheltersuit Foundation komt vertellen op 23 maart 2023 in de bibliotheek Hengelo.

Aanvang is 20.00 uur bij Bibliotheek Hengelo aan de Beursstraat. De toegang is € 10.00 incl. koffie/thee. De opbrengst van de kaartverkoop wordt ook geschonken aan Sheltersuit Foundation.

Kaarten

Kaarten kunnen via www.bibliotheekhengelo.nl gekocht worden.

Crowdfunding opbrengst

Onder het mom van “één nacht in de kou om warmte te creëren voor iemand anders” sliepen de 6 bestuursleden van Bernhards Ontmoeting in de nacht van 9 op 10 december 2022 bij -5 graden onder de sterrenhemel in het Prins Bernhardplantsoen. De bedoeling was om met deze actie minimaal 1.500 euro op te halen, goed voor de aanschaf vijf zogeheten 'sheltersuits'. Dit bedrag is meer dan ruimschoots gehaald. Na de lezing wordt het definitieve bedrag van de crowdfundactie bekend gemaakt en overhandigd Jeannette Lodeweges, voorzitter van Bernhards Ontmoeting de cheque aan Bas Timmer.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 10,00 incl. koffie/thee

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.