Datum wo 02 mrt. Locatie Meesterlijke Koffie & Thee
Drienerstraat 25
7551 HK Hengelo

Het VUUR van de Meester

Bas Meester: 'Koffiezetten is een vak apart'

Op donderdag 2 en 9 maart organiseert Stichting Bernhards Ontmoeting de eerste lezing van de serie Het vuur in mij. Op deze avonden neemt Bas Meester van Meesterlijke Koffie & Thee je mee in een passionele en boeiende avond over alleen maar koffie. Er is geen vraag te bedenken over koffie die Bas níet kan beantwoorden.

Meesterlijke Koffie & Thee

Ze zijn er nog: speciaalzaken van ondernemers, zoals Bas Meester, een rasondernemer uit Hengelo en eigenaar van Meesterlijke Koffie & Thee in Hengelo.

Nadat Bas zijn baan bij de supermarkt had opgezegd, opende hij in november 2012 zijn zaak. De AD-koffietest zette zijn wereld op de kop. Drie jaar stond hij achtereenvolgend met zijn koffie in de Top 10 van de Ad Koffietest. “Nu wordt onze koffie geschonken bij Hotel ’t Lansink en bij Grand Café Ledeboer in Almelo."

Bas en Imke hebben tegen de stroom in, tijdens de corona crisis, een pand prachtig verbouwd tot unieke winkel met mooie ruimte om te lunchen. Een plek geworden waar je terecht kunt voor Meesterlijke Koffie, Thee en een uitstekende lunch en bovenal veel gezelligheid. Dit alles onder één dak. Zijn passie voor koffie kan hij hier dagelijks in de praktijk brengen: de fijnste selecties koffie en thee serveren en in de winkel de klanten deskundig adviseren over diverse koffiezetsystemen. Er is geen vraag te bedenken over koffie die Bas níet kan beantwoorden.

Het vuur in mij

Energie, bevlogenheid, enthousiasme, ideeën en passie delen, daar gaat het in hoofdzaak om. Dat is wat bevlogen mensen doen. Zij hebben vuur in zich…

Stichting Bernhards Ontmoeting wil met de lezingen serie 'Het vuur in mij' mensen met een passie voor hun beroep een podium geven. In 2022 staan 4 lezingen gepland met Hengeloërs die heel betrokken en trots zijn op hun werk en dit graag met ons delen.

Meer informatie via www.bernhardsontmoeting.nl

Reserveren

In verband met het beperkte aantal plaatsen en de catering is reserveren vooraf noodzakelijk. Dat kan via bernhardsontmoeting@gmail.com

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10.00 incl. ontvangst met koffie, bonbons en koffieproeverij.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.