Filmhuis: Het zit in mijn hart

Terug naar overzicht
Datum di 18 apr. Locatie Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Filmhuis: Het zit in mijn hart

Theatergroep KamaK uit Hengelo bestaat uit professionele acteurs met een verstandelijke beperking. Toen regisseur Saskia Boddeke hun voorstelling Furia zag was ze daar dusdanig van onder de indruk dat ze besloot een film te maken over dit bijzondere ensemble. Furia is een barok, op rijm geschreven sprookje over moord, doodslag en erotiek, met als leidraad de zeven hoofdzonden. De grenzen tussen het repetitieproces en de uiteindelijke opvoering van het stuk vervagen in deze kleurrijke film over theatergroep KamaK. We zijn trots dat Hengelo de Twentse première heeft op 23 maart, de thuisbasis van KamaK. De landelijke première was tijdens de IDFA 2022 in Amsterdam, waar de docu heel goed is ontvangen!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 10,25 voor niet leden, € 8,50 voor leden.
De eerste consumptie is bij de prijs inbegrepen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.