Heutink ICT Rotary Streetsoccer Toernooi

Terug naar overzicht
Datum t/m do 12 mei Locatie Vliegbasis Twente

Heutink ICT Rotary Streetsoccer Toernooi

Na het succes van de vorig jaren, organiseert Hengelo Sport met Rotary Club Hengelo Driene al weer voor de achtste keer het Rotary Streetsoccertoernooi”. Het toernooi wordt weer georganiseerd op Vliegbasis Twenthe in Hangar 11.

Voor wie

Het toernooi is voor leerlingen uit groepen 6, 7 en 8. Opzet is om alle kinderen mee te laten doen. En niet alle goede voetballers uit een klas in één team te zetten. Plezier, sportiviteit en meedoen staan voorop. Er wordt niet alleen om de winst gestreden, maar ook om de Fair Play Cup.

Opzet toernooi (o.v.b van aantal aanmeldingen)

8 februari voorronde meisjes/jongens groepen 6 en 7
9 februari voorronde meisjes/jongens groepen 7 en 8
10 februari de grote finale / uitreiking Fairplay prijs

Inschrijven kan via deze website.

Fairplay

Rotary Club Hengelo-Driene en Hengelo Sport organiseren het sportevenement zoals elk jaar samen. “Het toernooi gaat niet om winnen, maar vooral om Fairplay”, vertelt Bebseler. “Wij vinden het belangrijk dat ieder kind mee kan doen.”

Goede doelen

Deelname is gratis, maar er wordt een vrijwillige bijdrage van 1 euro per kind gevraagd voor de goede doelen. Door middel van sponsoring wordt geld ingezameld voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur Hengelo-Borne en Special Heroes.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.