Datum do 02 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

High gaat over high on life! Een dansvoorstelling van AYA’s huischoreograaf Anne Suurendonk over extreme levenslust: de drive om alles te voelen en te ervaren. In extase raken en in het hier en nu zijn; daarvoor moet je grenzen verkennen en risico’s nemen.Laten we er dus alles uit halen wat erin zit en het leven vieren. Je weet nooit hoe lang het duurt! Pijn en verlies horen erbij, voor iedereen. Je kunt er bang voor zijn. Maar zonder downs, zijn er ook geen ups. Een prikkelend dansverhaal over bewust leven en echt aanwezig zijn.Tip! Bestel de Danspas en betaal slechts € 118,50 voor 14 dansvoorstellingen!

Danstheater AYA maakt brutaal en toegankelijk danstheater voor een jong publiek. Directe en eerlijke voorstellingen waarin taboes niet worden geschuwd. Over onderwerpen die ons jonge publiek bezighouden zoals culturele identiteit, groepsdruk of populariteit. De voorstellingen zijn een spannende mix van hedendaagse dansvormen, verschillende speelstijlen en muzieksoorten.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.