Hinotori - The Wings of Phoenix

Terug naar overzicht
Datum do 18 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

YAMATO is een Japanse Taiko-drumgroep die de hele wereld rondreist. Op het podium staan ze met meer dan 40 Taiko-drums en deze hebben allemaal een ander karakter. De leden van de groep hebben hun lichaam tot het uiterste getraind om onder andere een enorme Taiko, met een doorsnee van twee meter, te bespelen. YAMATO is soms intens, soms verdrietig, soms geruststellend en in het volgende moment komisch. Hun nieuwste show heet Hinotori - The Wings of Phoenix. De feniks staat symbool voor onsterfelijkheid en wedergeboorte. Het grootste doel van YAMATO is om het publiek na elk optreden met nieuwe vitaliteit en passie voor het leven naar huis te sturen.

Ze laten hun Taiko-drums niet alleen exploderen in een enorm geluid; ze produceren ook delicate muziek die de luisteraar voorziet van een palet van zorgvuldig vervaardigd tonen. Dit is waarom YAMATO's originele uitvoeringen bekend staan als "fysieke muziek" en hierdoor blijven ze lovend ontvangen worden over de hele wereld.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 29,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.