Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Hold your Horses (14+)

Terug naar overzicht
Datum wo 11 mei Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo
De Dansers is een Utrechts gezelschap van dansers en muzikanten, onder leiding van choreograaf/danser Josephine van Rheenen en componist/muzikant Guy Corneille. Ze maken ‘dansconcerten’: organische samenkomsten van moderne dans en livemuziek. Voorstellingen van De Dansers vertellen toegankelijke, intuïtief meeslepende verhalen over bevrijding en overgave, waarin speels anarchisme nooit ver te zoeken is. We willen ons losmaken van wat een mens vast kan zetten.De Dansers wil inspireren tot lijfelijkheid en persoonlijke verbinding, juist in een samenleving waarin we steeds meer op schermpjes leven. Dat doen ze door simpelweg contact te maken en energie te geven, in alles wat ze doen. De Dansers maken Hold Your Horses in internationale coproductie met het Duitse gezelschap Theater Strahl Berlin. Hold Your Horses is deels in Berlijn gecreëerd en ging in september/oktober 2021 in première in Berlijn en Utrecht. In de zomer van 2022 speelt Hold Your Horses als locatievoorstelling op verschillende (internationale) festivals.
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

CJP / Jeugd € 10,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.