Datum za 09 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Homme is de derde voorstelling van LAVA Collective die start vanuit het hoofd en hart van artistiek leider en choregraaf Patrica van Deutekom. Geloof, menselijke emoties, actie-reactie zijn terugkerende thema’s in haar werk. Wat Van Deutekom al tijdens Furia en la despedida met een grote cast vrouwen onderzocht, diept zij verder uit met de mannelijke energie en intimiteit in Homme. Homme gaat over verbroedering en broederschap, toenadering en wederzijds begrip. Over speelse, jonge honden en strijdende, dominante alfamannen. Homme is een zoektocht naar gedragscodes en omgangsvormen. Een zoektocht naar de balans in gelijkheid in geest, lichaam en karakter. Uitdagend, aftastend, gestaag opbouwend naar een sterk fysieke en emotionele krachtmeting in dans, beeld en (live)muziek.Tip! Bestel de Danspas en betaal slechts € 118,50 voor 14 dansvoorstellingen!

LAVA Collective creëert eerlijke, beklijvende dansproducties waarin de menselijke emotie een belangrijke rol speelt. Het werk verrast telkens weer en laat schoonheid doorschemeren in rauwheid. De voorstellingen worden ook bestempeld als ‘dansconcerten’. Vanuit het principe ‘alles of niets’ en tegelijkertijd kwetsbaar en herkenbaar, komt het werk dichtbij. Niet om je te laten begrijpen met je verstand, maar om te laten voelen met je buik.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.