Theater

Hoog Spel

Terug naar overzicht
Datum do 20 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Hoog Spel

Na het succes van de thrillerkomedie Enkele Reis kon een vervolg niet uitblijven. In Hoog Spel draait het wederom om een moord en de vraag wie heeft het gedaan? Was het degene die met het mes bij het lijk stond, zijn echtgenote of toch de buurman? Dan is het publiek getuige van een gebeurtenis waardoor alles volledig op zijn kop wordt gezet en niets meer is wat het lijkt. Theatergrootheden Johnny Kraaijkamp jr, Doris Baaten en Trudy Labij zorgen ervoor dat u op het puntje van uw stoel zit en de zaal met een grote glimlach verlaat.

Lex Passchier

Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van een hoge dosis spanning. Dat liet hij eerder zien met televisieseries als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en het zeer populaire Oogappels.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 21,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.