Theater

Hotel California

Terug naar overzicht
Datum za 25 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Multiple Noise uit Hengelo is een gemengd theaterkoor bestaande uit 24 zangers, dat mooie liedjes a capella of begeleid door piano c.q. eigen combo ten gehore brengt in combinatie met een theatrale bijdrage van de leden. Ze brengen een muzikale voorstelling die zich afspeelt in Hotel California. De waardin van het hotel ontvangt de gasten voor een ontspannen tijd, maar niets is minder waar. “You can check out anytime you like, but you can never leave.“

Theaterkoor Multiple Noise is een enthousiast gezelschap met 18 leden. Onder leiding van dirigent Ton Annink en Regisseur Mareen Hoek maken we dynamische voorstellingen, waarbij het repertoire varieert van klassiek tot rock.Multiple Noise zet bestaande nummers graag in een eigen, vernieuwd arrangement. Ook zijn ze dol op een uitdaging door bijvoorbeeld te zingen in het Fins, Zweeds, Gregoriaans of Frans. Naast eigen voorstellingen, treden we op tijdens korenfestivals en openbare concerten.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 15,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.