Datum do 21 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De Dansers staan bekend om hun ‘dansconcerten’ onder leiding van choreograaf/danser Josephine van Rheenen en componist/muzikant Guy Corneille. Dansers worden muzikanten, muzikanten worden dansers. Gevoelige gitaarspinsels drijven de performers in elkaars armen. Deinende lijven dwingen het ritme van de muziek af.In Hush zoeken De Dansers troost in lijfelijkheid en muzikaliteit. Een hand op je schouder; een tweede stem die met je meereist, waar je ook gaat; een ritme waar je in kan leunen, zoals in een omhelzing. Hush wordt niet verteld door individuele prestaties, maar door de haarfijne aandacht en toewijding tussen de spelers. Want om de wereld te kunnen dragen, helpt het om er niet alleen voor te staan.Tip! Bestel de Danspas en betaal slechts € 118,50 voor 14 dansvoorstellingen!

Wij zijn De Dansers. Een bewegelijke band van dansers en muzikanten vanuit Utrecht onder leiding van choreograaf/danser Josephine van Rheenen en componist/muzikant Guy Corneille. We staan bekend om onze ‘dansconcerten’: organische samenkomsten van energieke moderne dans en livemuziek. Voorstellingen van De Dansers vertellen toegankelijke, intuïtief meeslepende verhalen over bevrijding en overgave, waarin speels anarchisme nooit ver te zoeken is. We willen ons losmaken van wat een mens vast kan zetten.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 17,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.