Muziek

I was a witness

Terug naar overzicht
Datum vr 18 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

I was a witness

Malford Milligan & The Southern Aces: u kent ze wellicht van hun muzikale bijdrage aan de succesvolle theatertour The Sound of The Blues & Americana.Nu staat het levensverhaal van Malford zelf centraal. Opgroeiend als zwarte albino in een gesegregeerd Texas vond hij zijn stem in de soul & blues. De raciale kwesties en de pijn die hij ervoer in zijn jeugd en ook daarna, daar sprak de zanger nooit openlijk over. Tijdens de voorstelling I Was A Witness durft Milligan deze verhalen eindelijk met het publiek te delen.

Milligan speelt onder begeleiding van zijn vaste band The Southern Aces met Roel Spanjers, Fokke de Jong, Jack Hustinx, Roelof Klijn en Eric van Dijsseldonk.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 16,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.