Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Tavares In Concert

Terug naar overzicht
Datum za 17 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Tavares In Concert

Tavares komt naar Hengelo! De wereldberoemde broers scoorden in de jaren 70 en 80 aan de lopende band hits als ‘She’s Gone’, ‘Remember What I Told You To Forget’, ‘It Only Takes A Minute’, ‘Whodunit’ en ‘Don’t Take Away The Music’ om nog maar te zwijgen over ‘Heaven Must Be Missing An Angel’.... Pooch stopte in 2014 met optreden, maar de andere broers Tavares gaan gewoon door met waar ze gebleven zijn! De broers van de Amerikaanse soul-, R&B, en discogroep Tavares scoorden in de jaren 70 grote hits met onder andere ‘Heaven Must Be Missing an Angel’, ‘Don’t take away the music’ en ‘More Than a Woman’. Dit seizoen komt de groep, met een uitstekende live band, naar Schouwburg Hengelo voor een swingend optreden!

Tavares

Tavares is een Amerikaanse R&B- disco- en soulgroep en begon met optreden in 1963 als “Chubby and the Turnpikes”. 1975 werd een goed jaar voor de band; ze maakten een album met daarop de hits Heaven Must Be Missing an Angel, een nummer 1 hit in meerdere landen en Don’t Take Away The Music. Doordat veel van hun hits een R&B-achtergrond hadden, gaf dit de groep het imago van een disco-act. Dit imago werd nog versterkt toen Tavares meewerkte aan de soundtrack van de film Saturday Night Fever uit 1977. De groep nam het nummer More Than a Woman het nummer dat oorspronkelijk van de Bee Gees was op, wat in Nederland geen hit werd. De soundtrack was echter zeer succesvol. Het leverde Tavares hun Grammy Award op.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 38,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.