Datum zo 14 aug. Locatie Prins Bernhardplantsoen
7551 HT Hengelo

Ineke Swanevelt in het park

Ineke Swanevelt was erbij, op 30 mei 2021, toen A.L. Snijders een onvergetelijk optreden gaf in het stadspark van Hengelo. Ruim twee jaar daarvoor waren ze als een blok voor elkaar gevallen. Hun voorgeschiedenis was vergelijkbaar. Beiden hadden hun partner verloren na een lang huwelijksleven. Zij was 75, hij 81.

In "Laatste lente" brengt Ineke Swanevelt verslag uit van haar twee gelukkige jaren met de beroemde schrijver van zeer korte verhalen, zkv’s. Een dagverslag noemt ze het. Hun laatste twee maanden komen in alle openheid aan bod. Tot aan de enorme schok van A.L. Snijders’ plotselinge dood, in het harnas. Op 7 juni 2021 kreeg hij een hartstilstand terwijl hij een verhaal aan het tikken was.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€10,00 inclusief consumptie, ter plekke analoog of digitaal te betalen

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.