Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Iris Waanzin

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 22 nov. Locatie Het Lambooijhuis
Langestraat 37
7551 KV Hengelo

Iris Waanzin

Tijdens de huidige Coronamaatregelen is het Lambooijhuis gesloten.

Op zondag 11 oktober om 16.00 uur opent de solotentoonstelling van Iris van Diessen bij Kunstsociëteit Het Lambooijhuis te Hengelo. De Enschedese toont haar werk onder de titel "Iris Waanzin"

Iris schildert hersenspinsels. Eigenaardigheden van mensen, soms ondefinieerbaar, niet man, niet vrouw, afwijkend en niet gangbaar.

Duistere verloren wezens, die er net niet zijn. Halfwezens, misplaatst in tijd en ruimte.

De staat van de wereld heeft zijn invloed gehad. In tijden van verwarring, paranoia, social distancing en zelf-isolatie voelen haar personages zich wel thuis. Ze weten niet beter. De echte wereld lijkt steeds meer op hun wereld. Hun ogen lijken nu contact te maken. De half-wezens proberen heel te worden.

Iris van Diessen

Iris van Diessen studeerde af aan de AKI en woont en werkt in Enschede, waar zij een andere roerige tijd beleefde tijdens de vuurwerkramp in het jaar 2000.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.