Datum do 12 jan. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

'Van Loon overtuigt met kwetsbaarheid, meligheid en absurdisme'- NRC ★★★★Vlak nadat Henry van Loon zijn hond Jannie kreeg, brak de pandemie uit en zat hij ineens permanent binnen met die nerveuze joekel. En toen werd ook nog zijn dochter geboren.Kortom: 1 relatie, 2 stiefkinderen, 1 hond, 2 impulsaankoop-konijnen, 1 baby, 0 ongestoorde seks. Samen. In 1 huis. 2 jaar lang. Dag in dag uit. Dus nu... Eruit! WEG! Herkenbaar? Ga dan ook! Bel dan NU de oppascentrale en ontdek 12 januari wat er nog te lachen valt na twee jaar lockdown...

Henry van Loon is een Nederlandse komiek en acteur, bekend van onder meer De Luizenmoeder. Sinds een aantal jaar is hij samen met collega Jelka van Houten. Hij groeit op in het Brabantse Oirschot en vertrekt in 2001 naar Amsterdam voor zijn studie aan de Kleinkunstacademie. Drie jaar later wordt hij lid van Comedytrain. Hij treedt regelmatig op in Toomler en speelt mee met de Comedytrain Theatertour. Later verschijnt hij in programma's als Kopspijkers, Koppensnellers, Draadstaal en het radioprogramma Spijkers met Koppen.Tien jaar na zijn komst naar Amsterdam debuteert Henry van Loon met zijn eerste solovoorstelling De Henry van Loon Entertainment Show (2011), waarna shows als Electropis en Sleutelmoment volgen. Het spel van de komiek kenmerkt zich door veel fantasie, droogheid een humorvol absurdisme. Buiten het theater is Van Loon actief als acteur in tv-series en films. Hij speelt onder andere in de films Bro's Before Ho's en De Boskampi's, series Random Shit en Barrie Barista en het einde der tijden en de tv-hit De Luizenmoeder.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 25,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.