Muziek

Jong talent op drift

Terug naar overzicht
Datum zo 10 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Anton Spronk (1994) is een groot Nederlands cellotalent. Op 19-jarige leeftijd won hij op het Nationaal Cello Concours 2014 de 1e prijs, de publieksprijs én de prijs voor de beste vertolking van de opdrachtcompositie. In 2019 werd Anton op het Verbier Festival de ‘Prix du Rotary’ toegekend, en in oktober van datzelfde jaar won hij de 1e prijs, de publieksprijs en de orkestprijs bij het Internationale Mazzacurati Concours in Turijn. In 2021 ontving Anton de Dutch Classical Talent Award.

Spronk wordt begeleid door de getalenteerde pianist Nikola Meeuwsen. Hij speelde solo maar ook als concertpianist, werkte samen met het Matangi Quartet en speelde duo’s met onder meer Ana Federova, Thomas Beijer en Enrico Pace. Op het programma: Arpeggione Sonate (Schubert), Sonate (Debussy) en Sonate (Shostakovich).

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 20,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.