Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Kamermuziek op hoog niveau: Van Baerle Trio

Terug naar overzicht
Datum zo 03 okt. Locatie Waterstaatskerk
Deldenerstraat
7551 AA Hengelo

Kamermuziek op hoog niveau: Van Baerle Trio

Het Van Baerle Trio,dat bestaat uit Hannes Minnaar (piano), Maria Milstein (viool) en Gideon den Herder (cello) komt eindelijk opnieuw naar de Waterstaatskerk. De debuut-cd van het Van Baerle Trio met werken van Saint-Saëns, Loevendie en Ravel werd bekroond met een Edison Klassiek 2013.

Ook bracht het Van Baerle Trio de pianotrio’s van Mendelssohn uit, waaronder de eerste opname van een vroege versie van het Eerste Pianotrio in d-klein van Mendelssohn. Recentelijk heeft het Van Baerle Trio de verzamelde werken voor pianotrio van Beethoven opgenomen, met op de laatste cd het Tripelconcert met het Residentie Orkest o.l.v. Jan Willem de Vriend.

Maria bespeelt een viool van Michel Angelo Bergonzi en Gideon een cello van Giuseppe dall'Aglio, beide in bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Het trio studeerde bij Dmitri Ferschtman en liet zich inspireren door ontmoetingen met Menahem Pressler.

Kaarten

Kaarten zijn te koop via Schouwburg Hengelo.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

schouwburghengelo.nl

Prijzen

€ 25

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.