Datum za 10 jun. Locatie vikkerhoekweg 73
7555pl HENGELO OV

Kampvuuravond

De Kampvuuravond is een ongedwongen, gezellige avond waarbij er gezongen wordt rond een kampvuur met een kampvuurboekje en zoveel mogelijk gitaren als begeleiding. Frank heeft de leiding en speelt liedjes uit het kampvuurboekje en zingt daarbij. Iedereen kan dus gemakkelijk meezingen en als je de akkoorden van het liedje kent, kun je meedoen met je gitaar. De groep gitaristen is zo groot dat een verkeerd akkoord hier en daar niet opvalt, probeer dus vooral mee te spelen!

Kampvuurboekje

Voor elke kampvuuravond wordt er een nieuw kampvuurboekje gemaakt. Dit boekje is tevens het entreebewijs. Het kampvuurboekje krijg dus je als je je hebt opgegeven voor de kampvuuravond. Het A5 boekje kost 3 euro, een groter exemplaar (A4) kost 6 euro. Het is een goede traditie dat iedereen wat lekkers te eten meeneemt. We hebben grote tafels staan waarop alle etenswaren worden uitgestald. Iedereen kan dan gedurende de avond er iets van eten. Drinken is te koop voor een klein prijsje.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€3,00 - toegang met klein boekje
€6,00 - toegang met groot boek

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.