Datum za 12 mrt. Locatie Kasbah, Groot Driene
Boomgaard en Eendengang

Kasbah Hobby winkeltjes

Op zaterdag 12 maart openen de Kasbah hobbywinkeltjes hun deuren voor een extra koopzaterdag. Normaliter zijn deze unieke winkeltjes alleen op donderdag en vrijdagmiddag geopend.

Je vindt bij de Kasbah, naast de bijzondere bouw van Piet Blom, een tiental kleine winkeltjes. Ze hebben een gevarieerd assortiment in unieke (zelfgemaakte) producten zoals kaarten met wolvilt, zelfgemaakte huis decoraties, schapenvachten, en brocante spullen, 2 de hands kleding, eigengemaakte jam en honing, kralen en sierraden, spullen uit grootmoederstijd, benodigdheden voor marklin treinen, en gehaakte accessoires, en nog veel meer.

Beslist de moeite waard om eens een kijkje te nemen. De winkeltjes zijn geopend van 11.00 tot 15.00 uur. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Voorjaarsmarkt

Ook houden de winkeltjes op zaterdag 9 april een voorjaarsmarkt, hiervoor kunnen standhouders zich nog aanmelden, mail naar ansvisser1959@gmail.com of bel 0614155676.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.