Datum za 20 aug. Locatie Kattencafé KatDeau
Anninksweg 31
7557 AD Hengelo

KatDeau 5+1 Fair

Het is tijd voor een feestje, want Kattencafé KatDeau bestaat 6 jaar. Vorig jaar hadden ze dit al willen vieren, ware het niet dat corona roet in het eten gooide. Des te meer reden om er nu extra bij stil te staan.

Fair

Op zaterdag 20 augustus, tussen 12.00 en 17.00 uur, organiseert KatDeau aan het pand op Anninksweg 31 een echte fair. Verschillende standhouders komen hun creaties laten zien en zullen mooie cadeautjes te koop hebben. Daarnaast zal Franky's IJscokraam aanwezig zijn en zullen de heerlijke lekkernijen waar KatDeau bekend om staat verkrijgbaar zijn.

Ook voor kinderen

Ook aan de kinderen is gedacht: in aanloop naar de fair kunnen zij een speciale kleurplaat inleveren waarmee ze een echte KatDeau-cadeaubon kunnen winnen. Tijdens de fair kan er een glittertattoo gezet worden en worden er allerlei leuke spelletjes georganiseerd.

Natuurlijk zullen de 7 sphynxen zorgen voor de nodige knuffels en vermaak.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.