Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Kennedymars 'Tukker oetdaag'ng!'

Terug naar overzicht
Datum t/m vr 18 jun. Locatie Locatie naar eigen keuze

Kennedymars 'Tukker oetdaag'ng!'

De organisatie heeft lang gewacht en gehoopt op betere tijden.. Helaas zijn de berichten over versoepelingen nog niet veelbelovend en hebben zij besloten om de tochten virtueel van 9 juni t/m 18 juni 2021 aan te bieden met de naam: Tukker oetdaag’ng!

Virtueel

Deelnemen aan de Tukker Oetdaaging is virtueel. D.w.z. dat alle afstanden in de periode 9 t/m 18 juni gelopen kunnen worden in de eigen omgeving. Je bepaalt dus zelf jouw eigen wandelroute en houdt daarbij ook de geldende Coronamaatregelen van dat moment in acht. Bij de Tukker Oetdaaging kun je kiezen uit de afstanden 80 km (Kennedymars), 105 km (Long Distance Walk) óf een eigen keuze-afstand. Kies je voor de keuze-afstand dan bepaal je dus zelf hoeveel kilometer jij loopt.

Stempels en oorkondes

Voor de afstanden van 105km en 80km krijg je een digitale stempel voor je LDW of KM boekje en een oorkonde. Stempels en oorkondes door ons geprint en een medaille kunnen (tegen betaling) naar het door jou opgegeven adres verzonden worden.

Inschrijven

Inschrijven kan op Wandel.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.