Datum vr 07 okt. t/m za 08 okt. Locatie Start/finish Combibaan Hengelo
Van Alphenstraat 17
7556 JT Hengelo

Kennedymars

Dit jaar zijn er een aantal veranderingen geweest in de tocht. Afgelopen winter is de Tukkertochten geweest en dit is voor de organisatie een leidraad geweest voor de komende tochten. Zij hebben namelijk een 40 km dag- en nachttocht toegevoegd, maar nog belangrijker, ook een extra kennedymars mogelijkheid!

Nachttocht en meer

De organisatie kreeg regelmatig de vraag waarom er geen nachttocht Kennedy wordt gehouden, dus hier hebben ze over nagedacht. Nu ze toch een 110 km erbij hebben, maakt dit gelijk dat ze ook een nacht Kennedymars kunnen houden, aangezien de 110 ook start om 23.00 uur.

Dat betekent, dat er nu naast de dag Kennedymars ook een nacht Kennedymars, de Tukker 110 en een dag- en nacht 40 km Tukkertocht is.

De nachttochten zullen starten vanaf 23.00 uur en de dagtochten vanaf 5 uur.

Wandelprogramma

Voor de mensen die het hele jaar door fit en actief willen blijven of aan het trainen zijn voor de Sallandse Vierdaagse is de 40 km een welkome aanvulling aan het wandelprogramma en voor de al meer geoefende wandelaars, die kunnen een 80 km proberen.

De 80 en 110 km wandelaars kennen de omgeving al een beetje, maar toch is er weer een verandering doorgevoerd. De start/finish locatie is veranderd naar de combibaan in Hengelo. Deze is praktischer en makkelijker bereikbaar met openbaar vervoer. Ook is er nu de mogelijkheid om de tassen op de locatie te laten liggen, je zult hier na een lus weer terugkomen, dus een tassenpost elders is niet nodig deze keer.

Inschrijven

De inschrijving voor de Kennedymars Hengelo is op dit moment geopend. Doe je mee? Schrijf je dan in via deze link.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Deelname vanaf €21,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.