Datum zo 11 dec. Locatie Oyfo
floris hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Kerst bij Oyfo

Vier samen kerst bij Oyfo! Op zondag 11 december tussen 16.00 en 18.00 uur is iedereen welkom om te komen luisteren, kijken en zelf mee te doen met dans, theater, kunst, muziek en techniek. Er is genoeg te doen en te beleven!

ExpeditieWijz, midwinterhoornblazers en Lust

Vanaf 16.00 uur verwelkomen de Midwinterhoorn blazers uit Hengelo de bezoekers en door het hele pand van Oyfo is er van alles te doen. Zo worden er verschillende muziekstukken en kerstlieden gespeeld door de leerlingen van de Kunstenschool. En ook de dansers zullen op diverse plekken door het pand optreden. Zij schitteren niet alleen in de danszaal, maar ook in het museum!

Er is ook een mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan. Speciaal voor deze middag hebben wij een nieuwe maak-activiteit: het bedrukken van een eigen kersttasje.

Ook de leerlingen van ExpeditieWijz zullen deze middag aanwezig zijn. Zij zijn de afgelopen weken druk bezig geweest en in de kas verkopen zij hun eigen gemaakte kunstwerken en lekkere hapjes, die samen met Lust zijn gemaakt.

Iedereen is welkom

Kerst bij Oyfo is op 11 december tussen 16.00 en 18.00 uur gratis toegankelijk voor iedereen. Voor workshops, eten en drinken vragen we een kleine bijdrage.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

info@oyfo.nl
074 - 243 00 54

Prijzen

Gratis toegankelijk voor iedereen. Voor workshops, eten en drinken vragen we een kleine bijdrage.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.