Kerstconcert "Een Hart Vol Liefde"

Terug naar overzicht
Datum zo 18 dec. Locatie Remonstrantse Kerk
Woltersweg 11
7552 DA Hengelo

Kerstconcert "Een Hart Vol Liefde"

Muz' en Scène, de Hengelose zanggroep, zingt en speelt vrolijke, intieme, traditionele en moderne internationale Kerstliederen uit Italië (Napels en Sicilië), Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, de USA. Alle zangers zingen soli, duetten, enz. en in koor.

De Drie Koningen èn Santa Lucia zullen er zijn om Kerststemming te brengen. Kom, want het wordt een mooi, echt Muz’ en Scène Kerstconcert! Mooie en ontroerende liederen en wiegeliedjes, vrolijke Britse Carols en ook de Amerikaanse Christmas songs zult u zien en horen. Ook de herders zullen niet ontbreken.

Zweedse Lucia-feest

Ook vieren we het Zweedse Lucia-feest van het licht: wij zingen de Lucia-liederen met een ‘echte’ Lucia, compleet met kaarsenkroon. Het wordt een intiem, afwisselend en feestelijk gebeuren. In de pauze schenken we koffie en thee, en na afloop is er voor iedereen echte Zweedse glögg en pepparkakor.

De zangers van Muz’ en Scène komen uit heel Twente, Duitsland, Friesland en Flevoland, en zijn allemaal leerling van onze artistieke leiders, Louise Werner en Rudolf Ruivenkamp. Onze pianist, Erwin Strikker, is in en buiten Hengelo bekend als dirigent, pianist, componist en arrangeur.

Voor bezoekers die speciale begeleiding behoeven, kunnen wij aparte afspraken met u maken als u daarover contact met ons opneemt.
In de kerk staan gewone stoelen, en de kerk is goed toegankelijk met rolstoelen. Reservering gewenst via kerstconcert@caiway.net

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 12,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.