KERSTPREMIÈRE TWENTS JEUGD SYMFONIEORKEST

Terug naar overzicht
Datum wo 21 dec. Locatie Kristalkerk
P.C. Hooftlaan 210
7552 HE Hengelo

KERSTPREMIÈRE TWENTS JEUGD SYMFONIEORKEST

Het Twents Jeugd Symfonieorkest- TJSO o.l.v. dirigent Carl Wittrock zal op woensdag 21 december a.s. aanvang 20.00 uur een Kerstconcert verzorgen, locatie is de mooie Kristalkerk te Hengelo. Het TJSO is al 25 jaar een bijzonder jeugdsymfonieorkest in Overijssel. Getalenteerde jonge muzikanten doen waardevolle ervaringen op en kunnen zich volop muzikaal en sociaal ontwikkelen. Samen concerten geven met 60 leeftijdsgenoten, een passie delen en samen schitteren op je instrument!

Ook kunnen we melden dat er solistische bijdragen zijn van de jonge TJSO cellisten Merel Coster en Edsger van Felius, zij spelen “Sleigh Ride for two Cello’s” en speciaal voor dit concert componeerd door Carl Wittrock.

Twickelcollege Hengelo

Ook zal een groot jongerenkoor van Het Twickelcollege Hengelo o.l.v. Marieke Semmekrot haar medewerking verlenen. Het orkest presenteert samen met solisten en koor een zeer gevarieerd en bekend Kerstrepertoire zoals het “Hallelujah” van Händel. Maar ook zullen te horen zijn: “It’s the most wonderful time of the year” “Winter Wonderland” en “Have yourself a merry little Christmas”. Een Kerstconcert voor jong en oud waar het jeugdig elan en muzikaal talent vanaf spat!

Het publiek wordt bij binnenkomst buiten tussen 19.30-20.00 uur verwelkomd door midwinterhoornblazers.

Kaarten zijn te koop aan de zaal of te reserveren via: info@tjso.nl

De prijs is EUR 10,00 en kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang

Zaal open vanaf 19.30 uur.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

De prijs is EUR 10,00 en kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.