Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Kidswarenmarkt

Terug naar overzicht
Datum wo 18 aug. Locatie Binnenstad
Molenstraat en Nieuwstraat
7551 DA Hengelo

Openingstijden:

Woensdag 09.00 - 15.00 uur

Kidswarenmarkt

Evenals de eerste woensdag, vindt ook de laatste woensdag van de zomervakantie de Kidswarenmarkt weer plaats. Aansluitend aan de reguliere Warenmarkt staan er maar liefst 20 kramen met zo'n 40 kids klaar die hun best hebben gedaan om de zolder, garage of slaapkamer op te ruimen (of gewoon plaats hebben gemaakt voor nieuwe spulletjes..). Deze kids tot en met 12 jaar zullen voor een dag als ware marktkooplieden hun spulletjes verkopen. Van lego tot boeken en van kleding tot armbandjes. Er is van alles te vinden!

Zomer Zandspeeltuin

Midden tussen alle kramen staat de Zomer Zandspeeltuin waar voor, tijdens of na het struinen over de markt lekker gespeeld kan worden. Als ouder/begeleider kan je dan even tot rust komen op de omliggende terrassen van Knetter en Bistro Kees.

Dus zoek je in de laatste week van de vakantie nog een leuk uitje als gezin? Kom dan 18 augustus tussen 09.00 en 15.00 uur naar de Kidswarenmarkt!

Als je er toch al bent

..combineer dan je bezoekje met wat andere boodschappen in het centrum en steun de lokale ondernemers!

*Alle plekken zijn vol - aanmelden is dus niet meer mogelijk

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.