Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Kinderboekenweek: Dans & Leesworkshop

Terug naar overzicht
Datum za 03 okt. Locatie Boekhandel Broekhuis
Wemenstraat 45
7551 EW Hengelo

Kinderboekenweek: Dans & Leesworkshop

Op zaterdag 3 oktober geeft kunstenschool OYFO een dansworkshop bij Boekhandel Broekhuis in Hengelo. Aanleiding is de kinderboekenweek en het door OYFO geselecteerde boek 'Coco kan het!', waarop de workshop is gebaseerd.

Aanmelden verplicht via hengelo@boekhandelbroekhuis.nl

Coco kan het!

Coco kan het! is een nieuw en heel eigen prentenboek van Loes Riphagen, een prachtverhaal over moed verzamelen en meer kunnen dan je denkt. Het is tijd voor de kleine Coco om haar vleugeltjes uit te slaan. Alle andere babyvogeltjes zijn al uitgevlogen. Maar voor Coco is dat zo makkelijk nog niet. Wat nou als ze heel hard valt? Maar als ze de sprong waagt, zou ze ook nieuwe vriendjes kunnen maken. Gelukkig heeft Coco een wijze moeder die haar precies het zetje geeft dat ze nodig heeft. Coco kan het! is een prachtig verhaal over het uitslaan van je vleugeltjes, moed verzamelen en meer kunnen dan je denkt. Het is vol humor geschreven én geïllustreerd door de bejubelde Loes Riphagen.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

boekhandelbroekhuis.nl

Prijzen

Gratis deelname

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.