Datum do 04 aug. Locatie Kasbah
Eendengang
7552 JW Hengelo

Kinderrommelmarkt Kasbah

Vakantietijd, wat moeten we doen vandaag? Vervelen? Niet nodig, want, op donderdagmiddag 28 juli en donderdagmiddag 4 augustus van 14 tot 16.30 uur kunnen kinderen gratis een plekje krijgen bij de Kasbah hobbywinkeltjes, om hun overtollige speelgoed, boekjes etc. te verkopen.

Uiteraard zijn deze unieke winkeltjes dan ook geopend, zodat de vaders/moeders/opa’s en oma’s hier lekker kunnen rond snuffelen, terwijl de kinderen hun spulletjes proberen te verkopen.

Aanmelden

Je kunt je op de dag zelf aanmelden bij de Theeroos, Margriet Leusink, Eendengang 6, of je kunt bellen met Margriet, tel. 074 -2420943. Is het weer niet zo mooi, geen probleem, je zit we buiten, maar altijd overdekt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.