Kleuterbios: De grote sinterklaasfilm 'Gespuis in de speelgoedkluis'

Terug naar overzicht
Datum zo 20 nov. Locatie Movie Unlimited Hengelo
Beekstraat 41
7551 DP Hengelo

Kleuterbios: De grote sinterklaasfilm 'Gespuis in de speelgoedkluis'

Bij deze voorstelling staan de kinderen centraal. Het licht gaat namelijk niet helemaal uit en het geluid staat wat zachter. Entreeprijs voor kleuterbios is € 9,- per persoon. De entreeprijs is inclusief een beker ranja en spekje voor de kids en een kopje koffie/thee voor de ouders/begeleiders.

Film

In de nieuwste muzikale familiefilm De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer hij ongelukkig ten val komt, weet Hugo niet meer wie of waar hij is. Twee gemeneriken Mats (Jan Versteegh) en Peer(Richard Groenendijk) krijgen hier lucht van en ontvoeren Hugo. Een grote ramp dreigt, want zonder sleutelring kan de kluis niet geopend worden. De Pieten hebben maar één missie en zetten alles op alles om Hugo Hogepief terug te vinden en pakjesavond te redden!

Net als vorig jaar zit De Grote sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol met grappige momenten en nieuwe, vrolijke liedjes. Leuk voor jong en oud!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

9,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.