Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Kleuterbios: Paw Patrol

Terug naar overzicht
Datum zo 15 aug. Locatie Movie Unlimited
Beekstraat 41
7551 DN Hengelo

Openingstijden:

Zondag 11.00 - 13.00 uur

Kleuterbios: Paw Patrol

Voor het eerst naar de bioscoop? Voor de kleinste bezoekers vertoont Movie Unlimited de leukste kinderfilms tijdens De Kleuterbios. Bij deze voorstellingen staan de kinderen centraal.

Kleuterbios vertoont voor kinderen van 3 tot 6 jaar de allerleukste kinderfilms, waarbij het licht niet helemaal uit gaat en het geluid wat zachter staat. Bovendien krijgt iedereen een kleurplaat en een diploma film kijken!

Paw Patrol: De Film!

Paw Patrol: De Film is het eerste avontuur op het witte doek gebaseerd op de populaire tv-serie. Als hun grootste vijand Humdinger burgemeester wordt van het nabijgelegen Avonturenstad en chaos begint aan te richten, trappen Ryder en de heldhaftige pups een hogere versnelling in om hem te stoppen. Terwijl één pup zijn verleden onder ogen moet komen, krijgt het team hulp van een nieuwe bondgenoot: de slimme teckel Liberty. Gewapend met nieuwe, coole gadgets en uitrusting, gaat de Paw Patrol de strijd aan om inwoners van Avonturenstad te redden.

Tickets

Bekijk de trailer en haal je tickets via de website!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€8,00 per persoon, inclusief een Kidsbox voor de kinderen, en een kopje koffie/thee voor de volwassenen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.