Datum wo 27 apr. Locatie De Drie Straatjes
Drienerstraat
7551 HN

Koningsdag in de De Drie Straatjes

De ondernemers van de Wetstraat, Smutsstraat en Drienerstraat in Hengelo geven cadeaubonnen weg op Koningsdag. Deze cadeaubonnen kun je winnen na het spelen van Oud Hollandse spelletjes in de Drienerstraat. Het Koningsdag Event is een initiatief van Stichting De Drie Straatjes. Deze stichting zet zich in voor de ondernemers en heeft er de afgelopen jaren voor gezorgd dat deze hoek van de stad steeds populairder wordt onder het winkelend publiek in Hengelo. Zo organiseert de stichting onder andere de jaarlijkse zomer- en kerstmarkt die altijd zeer druk bezocht worden.

Oud Hollandse spelletjes

De Oud Hollandse spelletjes zijn gericht op het hele gezin en worden geleid door Scouting Hendrik Hudson. Wanneer je het spelletje gespeeld en gewonnen hebt, ontvang je een cadeaubon. De cadeaubon is vervolgens in te wisselen bij de ondernemers.

Zo geeft de De Bierstudio bijvoorbeeld een biertje weg, Cadré Lijstenmakerij een bak popcorn, Toko Ibu Lizzy een Indisch drankje en Salon Skin Glow een make up tasje met een leuke verrassing erin. Bekijk de flyer voor alle andere mooie cadeaus. Meedoen met een Oud Hollands spelletje is gratis! Er kunnen 10 spellen gespeeld worden in de Drienerstraat. Zie op de flyer welke spelletjes er allemaal gespeeld kunnen worden.

Een feestelijke dag

De ondernemers van De Drie Straatjes maken er samen een feestelijke Koningsdag van. Naast de Oud Hollandse spelletjes heeft de stichting Bonniez ingehuurd die kinderen gaat schminken en staat de ijscokraam van Frankys IJs in de straat.

Koningsdag Drie Straatjes Hengelo
Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.