Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Koningsdag 2022 met Enorm

Terug naar overzicht
Datum wo 27 apr. Locatie Prins Bernhardplantsoen

Koningsdag 2022 met Enorm

De kleedjesmarkt, de kermis, het kramenlint met etenswaren, Hengelo Sport en als knaller het afsluitend concert van de band Enorm. Dit zijn enkele programma-onderdelen van Koningsdag 2022 in Hengelo!

Afsluiter

Afsluiter van Koningsdag 2022 is vanaf 18.00 uur het concert van de formatie Enorm in het Prins Bernhardplantsoen. Een absolute klapper, die gepaard gaat met een geweldige lichtshow. De toegang is vrij. In het plantsoen komen verschillende tappunten en eettentjes.

ENORM

De kern van ENORM bestaat al 25 jaar. Inmiddels heeft de band acht albums en een live cd uitgebracht. De bandleden stonden op grote podia en festivals en zijn regelmatig te gast bij radiostations als 3FM, Veronica en Radio2.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.