Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Koopzaterdag Kasbah

Terug naar overzicht
Datum za 27 nov. Locatie Kasbah
Jacques Perkstraat

Koopzaterdag Kasbah

De jaarlijkse kerstmarkt hebben de hobbywinkeltjes geschrapt voor dit jaar, vanwege de corona perikelen. Maar om iedereen toch een kans te geven om hun december inkopen te doen bij deze unieke winkeltjes houden zij op zaterdag 27 november een koopzaterdag.

Het assortiment van de winkeltjes varieert van zelfgemaakte huis- en tuindecoraties, kaarten met wolvilt, schapenvachten, en warme pantoffels, 2 de hands kleding, honing, jam, sieraden en kralen, haakwerk, spullen uit grootmoedertijd, benodigdheden voor marklin treinen en nog veel meer.

Extra informatie

De deuren zijn geopend van 11.00 tot 15.00 uur en je vindt de winkeltjes in de Kasbah, Groot Driene, Hengelo (ingang aan de Jacques Perkstraat). Bij slecht weer kan je toch lekker overdekt winkelen, en de parkeerplaats is gratis.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.