Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Koopzaterdag Kasbah hobbywinkeltjes

Terug naar overzicht
Datum za 28 nov. Locatie Kasbah, Groot Driene
Ingang aan de Jacques Perkstraat
Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 11.00 - 16.00 uur

Koopzaterdag Kasbah hobbywinkeltjes

Traditie getrouw willen de Kasbah hobbywinkeltjes het jaar afsluiten met een gezellige december markt. Echter door de Corona moet het anders dan ze gewend zijn.

De winkeltjes hebben gekozen om een koopzaterdag te houden, met als extra een aantal standhouders die hun zelfgemaakte producten willen verkopen.

Wat er ook op de verlanglijstjes staat, er is vast iets te vinden. Zo is er zelfgemaakte jam en honing te koop. Worden er mooie houten huis- en tuindecoraties te koop aangeboden. Ook liefhebbers van brei en haakwerk kunnen hun hart ophalen bij een van de standhouders. Verder zijn er nog modelauto’s te koop, en kun je diverse Sint en Kerst decoraties van vilt kopen.

Gevarieerd aanbod

Natuurlijk zijn er de unieke winkeltjes met hun gevarieerde aanbod, zoals kaarten, wolvilt, huis- en tuindecoraties, spullen uit grootmoederstijd, brocante spullen, gehaakte decoraties, 2de hands kleding. Ook voor de fans van Marklin treinen is er een ruim aanbod in een van de winkeltjes.

Door het allemaal klein te houden is er voor de bezoekers voldoende ruimte om de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Bij slecht weer? Geen nood je loopt altijd overdekt bij de Kasbah.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.