Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Korenfestival Amusing Hengelo 2022

Terug naar overzicht
Datum za 11 jun. Locatie Binnenstad Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 11.00 - 19.00 uur

Korenfestival Amusing Hengelo 2022

De 15e editie van het bekende en gezellige Korenfestival Amusing Hengelo wordt op 11 juni gehouden. Dit jaar laten ruim 60 koren op 13 binnen- en overdekte buitenpodia in de binnenstad zien en horen wat zij in huis hebben. Na 2 jaar verplichte stilte in verband met corona staan de enthousiaste zangers en zangeressen te popelen de binnenstad weer te overspoelen met mooie koorzang, vrolijkheid en inspirerende uitvoeringen. Heel veel genres zijn er te horen en te zien: van klassiek en religieus tot pop, musical, theater en levenslied. Voor elk wat wils.

Amusing A Capella Battle

Het is geen competitie voor de koren. Een uitzondering daarop zijn de optredens van de a capella- groepen in het kerkje God is liefde aan de Marskant. Daar vindt de Amusing A Capella Battle plaats. A capella ensembles strijden daar met elkaar en worden door een vakkundige jury beoordeeld.

Programma & After Party

Om 11.00 uur zijn de eerste optredens te horen en te zien. Elk optreden duurt 25 minuten en de koren treden 2x op. Voor de planning en tijdstippen van optredens kijk je hier.

Na afloop van alle optredens, dat is rond 17.00 / 17.15 uur, begint op het evenementenplein (Burgemeester Jansenplein) de After Party. Met de inmiddels bekende Sing Along, waar dit jaar Double 6 uit Borne van de partij is, wordt er een mooi feestje van gemaakt.

Mis het niet!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.