Muziek

Korenfestival Amusing Hengelo 2021 (geannuleerd)

Terug naar overzicht
Datum za 05 jun. Locatie Binnenstad Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 11.00 - 19.00 uur

Korenfestival Amusing Hengelo 2021 (geannuleerd)

In 2021 organiseren we weer een editie. Ruim 100 koren uit heel Nederland en ook van over de grens komen naar de binnenstad van Hengelo en overspoelen het centrum met vrolijkheid en enthousiasme. Elk koor treedt 1 keer binnen en 1 keer buiten op. We hebben daarvoor 20 binnen- en overdekte buitenpodia geregeld.

Het gezelligste en grootste ééndaagse korenfestival van Nederland.

Heel belangrijk: alle genres zijn welkom. Dus voor elk wat wils: van klassiek, religieus tot pop, rock, barbershop, shanty of het levenslied. Dat is allemaal te horen en te zien. Voor a capella-groepen is er in het kerkje aan de Marskant een speciale competitie: de Amusing A Capella Battle. Dat levert altijd koorzang op van een hoge klasse!

After party

Het festival start om 11.00 op de diverse podia, waar tot 17.00 uur wordt opgetreden. Om ongeveer 17.15 houden we een spetterende meezing-after party op het Schouwburgplein.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.