Muziek

Korenfestival Amusing Hengelo 2023

Terug naar overzicht
Datum za 03 jun. Locatie Binnenstad Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Korenfestival Amusing Hengelo 2023

Korenfestival Amusing Hengelo, het gezelligste 1-daags korenfestival van Nederland. Rond de 100 koren van allerlei genres laten de stad bruisen. Er zijn grote- en kleine popkoren, barbershop-singers, jazz-zanggroepen, koren met een religieuze of een klassieke achtergrond, smartlap- en levensliedkoren, gospelkoren enz., enz. Elk koor treedt minimaal 2x op, op de 20 binnen- en buitenpodia, verspreidt in de binnenstad van Hengelo.Voor de deelnemers is het geen competitie. Een uitzondering daarop is de Amusing A Capella Battle. Eén speciaal daarvoor ingericht binnen-podium is ingericht voor deze strijd. Een vakkundige jury beoordeelt de a capella ensembles op muzikaliteit, artistieke en zang-technische uitvoering. De toegang voor dit festival is gratis. Info: www.amusing-hengelo.nl

Sing-a-long

Elk optreden duurt 25 minuten. Na een gezamenlijke Sing-in voor de deelnemende zijn de optredens tussen 11.00 en 17.00 uur. De Schouwburg Hengelo is die dag de uitvalbasis voor dit evenement. Daarnaast zijn in de Schuwburg 2 binnen-podia en herbergt het Schouwburgplein een groot buitenpodium. Na afloop, vanaf + 17.15 uur is op het Burgemeester Jansenplan een sing-a-long, after party.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.