Korenfestival Amusing Hengelo 2023

Terug naar overzicht
Datum za 03 jun. Locatie Binnenstad Hengelo
Binnenstad Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Korenfestival Amusing Hengelo 2023

Bij deze 16e editie zijn er 94 koren van de partij. De deelnemers beginnen in de Schouwburg met een gezamenlijke Sing In onder leiding van Peter Löbker, een in de regio bekende koorleider. Van 11. 00 tot 17. 00 uur zijn de optredens. Van elk koor minimaal 2, op 18 binnen- en overdekte buitenpodia en duren maximaal 30 minuten. Daarmee bruist de binnenstad de hele dag. En…. afsluitend is er tot ongeveer 19.00 uur de sing along- afterparty op het Schouwburgplein. Dat gebeurt met Meezingkoor Ditis Gorus.

Sing-In

10.00 tot 10.45 uur SING-IN. Locatie: Middenzaal Schouwburg

11 tot 17 uur optredens koren

Elk optreden duurt 25 minuten. Na een gezamenlijke Sing-in voor de deelnemende koren zijn de optredens tussen 11.00 en 17.00 uur. De Schouwburg Hengelo is die dag de uitvalsbasis voor dit evenement. Daarnaast zijn in de Schouwburg 2 binnen-podia en herbergt het Schouwburgplein een groot buitenpodium. Het programma vind je hier.

Sing-a-long

Na afloop, vanaf + 17.15 uur wordt hier op het Schouwburgplein de beroemde sing-a-long after party gehouden.

Amusing A Capella Battle

De Amusing A Capella Battle, een competitie voor a capella groepen vindt plaats in het de kerkzaal van de Waterstaatskerk. De 8 strijdende zanggroepen worden beoordeeld door een vakkundige jury. De uitslag van deze battle wordt bekend gemaakt kort voor de afterparty op het Schouwburgplein.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.