Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

KRANG Festival

Terug naar overzicht
Datum do 26 mei Locatie Stadspark Weusthag - Buitenplaats de Houtmaat
Houtmaatweg 9
7556 PC Hengelo

KRANG Festival

KRANG is hét gratis familiefestival van Twente en omstreken en is leuk voor iedereen die houdt van muziek, techniek, kunst en theater! In die laatste categorie kan je op Hemelvaartsdag je verwonderen over de kunsten van Sway-Pole, Hydra en de Glazendraaier, en heb je in de vorm van SPROOK een primeur uit de hoge hoed van creatieve duizendpoot Martijn Holtslag: moderne sprookjes voor volwassenen die stuk voor stuk gruwelijk mis gaan. Wat sowieso niet mis gaat is deze bij voorbaat prachtige dag! Het KRANG Festival 2022 vindt plaats in het stadspark Weusthag rondom buitenplaats de Houtmaat.

Programma

Tijdens KRANG is er een gevarieerd programma. Omdat er steeds namen worden toegevoegd kun je het beste het programma bekijken op de website van de organisatie. Zo ben je meteen op de hoogte!

Kleurplaat

Er valt enorm veel te ontdekken en te beleven tijdens Krang en niet alleen voor je ouders of opa en oma maar ook voor jou en je broers, zussen, neven, nichten, vrienden en vriendinnen! Jij kan ons helpen om Krang nog mooier en leuker te maken. Download de kleurplaat, laat je fantasie de vrije loop en maak hem zo mooi als jij wilt en lever de kleurplaat in bij Metropool of Oyfo in Hengelo. Wie weet zie jij jouw kleurplaat straks wel terug op de grote kleurplatenexpositie op het Krangfestival en zet je zo je eerste stappen als echte kunstenaar!

Datum, tijdstip en locatie

Het festival, op donderdag 26 mei 2022 van 11:00 uur tot 20:00 uur, vindt plaats in het “Stadspark Weusthag”, rondom buitenplaats De Houtmaat. Het Stadspark is ÉÉN van de best bewaarde geheimen van Hengelo. Een spannend, mooi en uniek stukje Hengelo dat zich uitstekend leent voor het KRANG Festival.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.